Bemutatjuk a Leier Durisol bortárolót

Leier Durisol bortároló

A Leier Durisol bortároló elemeit cement kötésű, mineralizált faforgácsból készült elemek alkotják, ennek köszönhetően környezetbarát építőanyagról van szó. Az esztétikus bortároló rendszer gyakorlatilag bármilyen felépítésű boros pincébe jól illeszkedik. A hagyományos, téglából kirakott helyiségek stílusával tökéletesen harmonizál, a modernebb, kissé talán ridegebb pincéket pedig azonnal barátságosabbá teszi.

Leier Durisol bortároló rendszerek

A bortároló rendszerek telepítéséhez, összeszereléséhez nincs szükség különösebb szakmai előképzettségre. Ezeket úgy alakították ki, hogy bárki számára könnyen és egyértelműen összeállíthatók legyenek, hogy a biztonságos bortároló felállításához ne kelljen külön szakembert hívni és költeni rá.

A Durisol bortároló rendszerével valódi borospince hangulatot varázsolhat a ház bármelyik helyiségében. Az időtálló polcrendszer méltó társa lesz bármilyen nagyságú borgyűjteménynek, már csak a barátokat kell meghívni, hogy büszkélkedhessen a gyűjteménnyel és a gyönyörű bortároló rendszerrel.