Bramac Aerolux ultrakönnyű betoncserép

Új termék a Bramac Aerolux betoncserép. Egy felújítás során sokszor kerül előtérbe a teherhordó falazatok terhének csökkentése. Egy átlagos kerámia tetőcserép is min. 50 kg/m2 súlyt képvisel, amely jelentősen csökkenthető a tetőfedő anyagok jó megválasztásával. Lehetőség van a különböző könnyűfedések választására. Kompromiszumokkal….

Cserepeslemezt nem akarok!

Aki nem szeretne cserepeslemez vagy az egyéb lemez fedések eső közbeni „kopogása” alatt élni, vagy nem szereti a bitumenes tetőmegoldásokat, annak most itt egy új termék, amely annak ellenére, hogy az alapanyag beton csak 29 kg/m2-es súllyal rendelkezik. Ez egy komplett tető esetén jelentősen leveszi a terhet a falazatról. A Bramac Aerolux betoncserép jelenleg 2 féle színben (antracit és rubinvörös) érhető el.

Bramac Aerolux betoncserép

*Az Aerlox Classic a jelenleg Magyarországon kapható betoncserepek közül 2,9 kg/db tömegével a LEGkönnyebb.
**Egyedülálló szendvicstechnológia, amely sima és fényes felület mellett kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít mind a szennyeződésekkel, mind az időjárás hatásaival szemben. A technológia újítás lényege az, hogy egyesíti a nagyobb szemcseszerkezet miatti szilárdságot a finomabb szemcseszerkezet nyújtotta felületi simasággal. Mivel a két réteg nyers állapotban kapcsolódik egymáshoz, azok később teljesen egybekötnek. Ez az összeolvadás tovább növeli a szilárdságot, miközben a főbb fizikai tulajdonságaik, hőtágulásuk és élettartamuk is azonossá válik. Ez a minden szempontból egységesen viselkedő anyagminőség a hosszútávú tartósság valódi alapja.

Műszaki adatok

Anyag: nagy szilárdságú, anyagában színezett beton
Felület: sima fényes, Protector Plus felület
Tömeg: 2,9 kg / db
Méret: 330 × 420 mm
Fedési szélesség: 30,0 cm
Tetőlécméret: min. 24/48 mm
Tetőléctávolság: max. 34,0 cm
Átfedés: min. 8,0 cm
Szükséglet: átlag 10 db / tető m²