CREATON beton tetőfedő anyagok most bevezető áron!

Creaton beton tetőcserép

CREATON új családtaggal bővült. Ráadásul most akciósan kapható. 2017 tavaszán jelentős,  40% kedvezménnyel vásárolhatja meg a terméket!

Az akció időtartama: 2017. április 1 – május 31.

A Creaton választékában új termékvonalat képvisel

A CREATON betoncserepei kétféle minőségi felülettel készülnek, selymes és matt színekben. A négy különböző forma különböző vevői igényekre kínál megoldást: az időállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, a piacon a beton cserepek választékában egyedülálló formájú és attraktív VERONA, illetve a síkfelületű KAPSTADT beton tetőcserép közül válogathatunk. Minden típus gyártása kétféle felülettel és különböző természetes színekben történik: klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke és fekete színekből válogathatunk.

A CREATON a betoncserepekhez – a jól bevált kerámia tetőcserepekhez hasonlóan – a kiegészítők széles választékát gyártja. Az építkezők és a tetőfelújítók így a kerámia Cserép és síkpala után a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint esztétikus, tartós és környezetbarát tetőfedő megoldással találkozhatnak.

A CREATON beton termékeket azoknak is ajánljuk, akik a környezetükre is figyelnek. A kerámia cserepekhez hasonlóan a beton tetőfedő anyagok is 100%-ig újrahasznosíthatóak: a termékek életciklusuk végén, bezúzásuk után, a gyártási folyamatban ismét teljes egészében felhasználhatóak, azaz környezeti terhelésük csekély.