Athén Classic és Mosott térkő

Mit nyújthat egy rombuszforma? Régóta használt egyszerű alakzat, mégis elképesztően sok variációs lehetőséget kínál az utak és terek díszítésére. Az Athén térburkoló rendszer tökéletes példa rá, hogy azonos formájú kövekből is könnyedén lerakhatóak geometriai formák: alakjukat tekintve ugyan egyforma kövekről van szó, de a két színnek és a lerakási minták kreatív felhasználásának köszönhetően nagyszerű optikai hatás érhető el.

Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A térbeli kockák játékos összhatása minden ember fantáziáját megmozgatja. Nem csak látvány, de tartósság szempontjából is kiemelkedő az Athén termékcsalád. A kövek 7 cm vastagságúak, így könnyen megbirkóznak a nagy terheléssel.

Athén márványmosott térkő

Utazás térben és időben! Azaz különleges térhatás és avantgárd stílusjegyek egy kőbe zárva! Exkluzív, márványmosott felülete és egyedülálló formája különlegessé teszi a hazai piacon. Az egymásba illeszkedő kövek igazi görög falanxot mintáznak, amelyek látványa nagyobb összefüggő felületeken bontakozik ki igazán. Felületét valódi márványőrlemény borítja, amely játékos térhatást kelt, ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöz a kiépített utaknak vagy tereknek. A különleges burkolatnak köszönhetően a kövek csillognak, ugyanakkor felületük érdes, amely csúszásmentes megoldást jelent a csapadékos napokon is. A burkolat elemei optikailag kiemelkednek a térből, és látványos 3D hatást keltenek. Tágas terekhez vagy szélesebb kerti utakhoz ajánljuk! 7 cm-es vastagságának köszönhetően remekül terhelhető.