AUSTROTHERN GRAFIT L5

Az AUSTROTHERM GRAFIT® L5 olyan szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AUSTROTHERM AT-L5 jelű lépéshang-szigetelő lemezzel. Az AUSTROTHERM GRAFIT® L5 lemez mindazon épületeknél használható a padlók lépéshang-szigetelésére, ahol a hasznos teher értéke (MSZ 18021-1) 5 nem haladja meg az 5,0 kN/m2-t. Alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Leírás

Az AUSTROTHERN GRAFIT L5 egy fokozott hőszigetelő képességű, rugalmas expandált polisztirolhab lemez. Különösen nagy terhelésű „úsztatott” padlószerkezetekben, a lépéshangszigetelés javítására.

Termékelőnyök:

  • Kimagasló energiatakarékosság
  • Kisebb szerkezet vastagság
  • Fokozottan terhelhető
  • Kiváló Lépéshang-szigetelés
  • Fokozott hőszigetelő képesség
  • Termékosztály: EPS T5
  • Hővezetési tényező (közölt érték): 0,031 W/mK
  • Ismertetőjel: 3 zöld festéksáv
  • Táblaméret: 1000 x 500 mm

Az AUSTROTHERN GRAFIT L5 műszaki adatai

Termékosztály: EPS T5
Hővezetési tényező (közölt érték): 0,031 W/mK
Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,031 W/mK
Táblaméret: 1000 x 500 mm

Csomagolás

Vastagság (mm) m2/csomag db/csomag
30* 8 16
40* 6 12

* Szállítási határidő: egyeztetés szerint.

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérülésektől, és tartós tárolás esetén víztől védeni kell. A GRAFIT® polisztirolhab termékeket a közvetlen napsugárzástól világos színű fóliával kell védeni, így a tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

Az expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok időtálló minőségben teszik lehetővé az épületek hatékony hő- és hangszigetelését. Alkalmazásával tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető, esztétikus épületeket kapunk, és költséghatékonyan alkalmazhatók az alacsony energiaigényű, a közel nulla energiafelhasználású vagy passzívházaknál is. Ezek az anyagok ökológiailag is kedvező megoldást adnak. Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab lépéshang-szigetelő anyagok az épületek födémszerkezeteinek hatékony lépéshang-gátlás javulását teszik lehetővé. A lépéshang-szigeteléssel készülő épületszerkezetekkel gazdaságosan teljesíthetők a hangszigetelési előírások, hogy az épületek használóinak komfortérzete is magas színvonalon biztosítható.