Bramac 7° tetőcserép

A 15 foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett Bramac 7° Protector egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit. Tökéletesen illeszkedik a városképbe, és maximálisan hozza a megbízható Bramac minőséget. Minden tetőcserép és idomcserép 2 színben, téglavörös és antracit színekben elérhető. Minden tetőcserép (kivéve nyeregtető, félnyeregtető és szegélycserép) az átfedési tartományban rendelkezik 2 esőlabirintussal. Ezt az újítást tizedmilliméter pontossággal helyezték be a tetőcserépbe. így a nedvesség bejutása az átfedési tartományban teljes mértékben kizárt.

Leírás

A Bramac 7° tetőcserép hullámos felülete, téglavörös és antracit színben bővíti az építészek és a tervezők lehetőségeit, hogy a legjobb integrációt alakítsák ki a meglévő városképbe. Ráadásul a kisformátumú fedés a nagy szélterhet sokkal jobban állja.  Elnyeli az eső zaját, sokkal inkább mint a fém fedés.

Bramac 7° tetőcserép a 15° alatti tetőhajlásszögű épületeknél.

Kombinálja a modern építészet előnyeit az elemes tetőfedés előnyeivel:

  • A beruházási költségeket összehasonlítva más lapostetős fedésre alkalmas tetőfedőanyagokkal jelentősen alacsonyabb. Viszont az árstabilitás magasabb, az építtető és a kivitelező számára biztonsággal kalkulálható.
  • A nyitott, átszellőző szerkezet évtizedekig megvéd a kondenzációtól, illetve a beszivárgó víz jegesedésétől. A csúcsminőségű alátétfólia-minőség biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A hullámos felület, téglavörös és antracit színben bővíti az építészek és a tervezők lehetőségeit, hogy a legjobb integrációt alakítsák ki a meglévő városképbe. Ráadásul a kisformátumú fedés a nagy szélterhet sokkal jobban állja és elnyeli az eső zaját, sokkal inkább mint a fém fedés.
  • 30 év új-érték garancia az egész Bramac 7° tetőrendszerre.

„Egy igazán klasszikus tető! Saját vonzereje van, optikailag beleillik a környezetbe. Miután az ára is gazdaságosabb a fém fedésnél, nincs kétség, Bramac tetőrendszer az alacsony hajlásszögű tetőkre is!”

Letöltés