Bramac Tectura tetőcserép

A Bramac Tectura Protector tetőcserép a 21. század modern építészetét dicséri. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet eredményez. A Bramac Tectura Thermoprotector tetőcserép egyenes vonalvezetése formailag jól illeszkedik napjaink építészeti irányzataihoz. Magas műszaki színvonala miatt azonban nemcsak esztétikailag emeli az épület értékét, hanem élhető teret teremt a tetőterekben nyári hőségben is: a forradalmi újítás akár 5-10 °C-kal is csökkentheti a hőmérsékletet a tetőtérben.

Leírás

A Bramac Tectura Thermoprotector tetőcserép felületképzése- olyan pigmentanyagot tartalmaz, ami rontja a termék abszorpciós képességét, ezáltal kevésbé nyeli el a Napból érkező infravörös sugarakat. Egy hagyományos felületkezeléssel készült sötétszürke tetőcserép csupán 4,6 százalékos reflektálóképességgel rendelkezik, ezzel szemben ugyanez a reflexiós képesség a Bramac Tectura Thermoprotector tetőcserép esetén 22,3 százalék. A tetőcserép hátoldalán mért hőmérséklet így az eddigi fedőanyagokhoz képest akár 20 °C-kal is alacsonyabb lehet. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fedőanyag a megszokott 80 °C helyett körülbelül 60 °C-os hőmérsékletet képes csupán elérni. A tetőtér hőszigetelésének így jelentősen kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, ennek következtében csökkenthető a tetőtér nyári hűtési költsége, és növelhető az ott élők komfortérzete.

További információk

Alapanyag

nagy szilárdságú, anyagában színezett beton

Anyagszükséglet

átlag 11 db/tető m²

Felület

sima, Thermo Protector, Protector és Novo felületű

Fedési szélesség

30 cm

Méret

33×42 cm

Szín

antik (protector felülettel), antracit (novo thermo protector felülettel), antracit (protector felülettel), antracit (thermo protector felülettel), ébenfekete (protector felülettel), sötétbarna (thermo protector felülettel)

Tetőléctávolság

min. 28,0 cm – max. 31,0 cm

Tömeg

4,6 kg/db

Letöltés