Gletti Extra

Símítóvakolattal vagy Rentivel előkészített felületekre.

– Fehér színű
– Kiváló páraáteresztés
– Fertőtlenítő hatás

Leírás

A Gletti Extra gyárilag elôkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás elôtt, vízzel kell összekeverni. Mész kötôanyagot, ásványi töltôanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Alkalmazási terület: A Gletti Extra új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok simított belsô falazatainak páraáteresztô glettanyaga. A Gletti Extra glettanyagot simítóvakolatokra, ill. hagyományos módon készített simítókra hordhatjuk fel kézzel. Az ilyen módon elkészített felület festhetô, tapétázható.

Feldolgozás

Követelmények az alapfelülettel szemben: A Gletti Extra glettanyagot olyan simított alapvakolatokra hordjuk fel, amelyek megfelelô szilárdságúak, por- és szennyezôdésmentesek.

Feldolgozása: A 10 kg-os zsákokban forgalomba hozott glettanyagot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. A keverés történhet fúrógépbe fogott keverôszárral vagy kézzel. A Gletti Extra glettanyagot rozsdamentes simítóval célszerû felhordani a simított alapfelületre. A rétegvastagságot a felület minôsége szabja meg. Amennyiben teljesen sima felület kialakítása az igény, úgy csiszolás után még egy réteget kell a glettanyagból felhúzni. A glettanyag felhordása +5 °C feletti és +25 °C alatti hômérsékleten ajánlott. A glettanyagot kötésidô alatt fagy nem érheti.

Műszaki adatok

Max. szemcse: 0,15 mm
Tapadószilárdság: >0,2 N/mm2
Páradiffúziós ellenállási szám (µ): 8
Anyagszükséglet: 1 kg/m2
Rétegvastagság: max. 2 mm
Keverôvíz: kb. 0,6 l/kg
Bedolgozási idô: kb. 3 óra
Csomagolás: 10 kg-os papírzsákokban EUR raklapon, zsugorfóliázva
Raktározás: Száraz, fedett helyen, eredeti csomagolásban max. 12 hónapig