Heraklith

A Heraklith kortalan anyag, széles körű alkalmazási területtel – a design burkolatoktól a hangszigetelő és homlokzatburkoló táblákon át, az épületek tűzvédelmének javításáig. Hangelnyelő képességének köszönhetően a Heraklith kiemelkedő élményt nyújt a hallgatóság számára. Emiatt olyan helyiségekben alkalmazzák, amelyekkel szemben szigorú akusztikai követelményeket támasztanak, például zenei klubokban és kulturális központokban, de akár középületekben is, ahol csökkenti a zajszintet, és javítja a hangminőséget és a beszédértést.

Leírás

A modern lakásokban, ahol nem használnak hagyományos szőnyegeket, nehéz függönyöket és kárpitozott bútorokat, a Heraklith megszünteti a kellemetlen akusztikai jelenségeket. Jó tűzállóságának köszönhetően a Heraklith hozzájárul az épületek tűzbiztonságának növeléséhez. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol nagy a tömeg, és fokozott a tűzveszély, például diszkókban. Felületkezelés nélkül használható homlokzati borításként.

Heraklith fagyapot lemez

A Heraklith nedves környezetben

Nedves környezetben mutatott tartósságának köszönhetően, uszodai környezetben burkolatként használható. A 20. század első felében a Heraklithot elsősorban építőanyagként használták. A Cseh Köztársaságban végleges burkolatként megtalálható a funkcionalista épület Melnikben, a Masaryk kulturális központban vagy a prágai Bio Oko moziban. A mai termékek a 2 mm-es szálaknak köszönhetően sokkal finomabb szerkezetű. A gyár a cement típusától függően általában természetes szürke vagy fehér színben szállítja. Színezése
festékszóróval a munkaterületen is megoldható. Kedvező árú, könnyű alkalmazható, és könnyen vágható termék.

Képek a termék felhasználásáról