Leier Lux tetőcserép

A luxus minőség és a magas fény jellemzi a felső kategóriás Lux bevonatú cserepeket. A különleges tulajdonságokkal rendelkező két különböző festékrétegnek köszönheti a Lux bevonatos termék a kiemelkedő tulajdonságait. Az alapréteg biztos tapadást, egyenletes felületet biztosít a speciális magas fényű rétegnek, mely a terméket különösen ellenállóvá teszi szinte minden környezeti hatással szemben. A bevonatrendszer különlegessége a ragyogó fény, valamint, hogy évek múltán is könnyen tisztítható, és az új tető érzését kelti.

Leírás

A Leier nemrégiben új tetőcseréppel jelentkezett a magyar építőanyag piacon. A luxus minőség és a magas fény jellemzi a felső kategóriás Lux bevonatú cserepeket. A különleges tulajdonságokkal rendelkező két különböző festékrétegnek köszönheti a Lux bevonatos termék a kiemelkedő tulajdonságait. Az alapréteg biztos tapadást, egyenletes felületet biztosít a speciális magas fényű rétegnek, mely a terméket különösen ellenállóvá teszi szinte minden környezeti hatással szemben. A bevonatrendszer különlegessége a ragyogó fény, valamint, hogy évek múltán is könnyen tisztítható, és az új tető érzését kelti.

Leier LUX bevonat

Anyagukban színezett, kétszeres speciális bevonattal felületkezelt (Lux), kiemelkedő felületi minőséggel rendelkező termékek. Az anyagukban is színezett betoncserepek kétszeres felületkezelést kapnak. A luxus minőség és a magas fény jellemzi a felső kategóriás Lux bevonatú cserepeket. A különleges tulajdonságokkal rendelkező két különböző festékrétegnek köszönheti a Lux bevonatos termék a kiemelkedő tulajdonságait. Az alapréteg biztos tapadást, egyenletes felületet biztosít a speciális magas fényű rétegnek, mely a terméket különösen ellenállóvá teszi szinte minden környezeti hatással szemben. A bevonatrendszer különlegessége a ragyogó fény, valamint, hogy évek múltán is könnyen tisztítható, és az új tető érzését kelti. Egyedi színű cserepek gyártása bármely kategóriában lehetséges.

Alkalmazási területek: a szaruzat hajlásszögétől függően változtatható léctávolsággal, 17°-os hajlásszög felett.

LUX betoncserép

A nagy hullámú betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít. Az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá.

LUX Aero betoncserép

A kis hullámú cserepekkel fedett épületek hagyományos értékeket tükröznek, melyek jól illeszkednek a klasszikus stílusú épületekhez.