Fabrostone falburkolat – FalForgatók

Fabrostone falburkolat beállítása vízmértékkel

A Fabrostone Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás akiknek fal és padlóburkoló termékeikben sikerült ötvözni a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját a modernkor magas szintű technológiai és környezetvédelmi követelményeivel. A cég által speciálisan kifejlesztett és Magyarországon kizárólag csak a Fabrostone Kft. üzemében használt gyártási technológiával készülnek. Ennek köszönhetően termékeink minden darabja egyforma minőségű, amely a szín, felület és forma tartósságában egyaránt megmutatkozik. A Fabrostone falburkolat minden darabja gondos tervezés nyomán és kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Így fal és padlóburkolóink könnyűek, hő és hangszigetelő hatásúak és természetesen fagyállóak, ezért kül- és beltérre egyaránt felhasználhatók.

Fabrostone falburkolat

Ezt érdemes megnézni:

Elég a lapos falakból?

Időtálló alapanyagokból készült, saját fejlesztésű felületkezelési eljárásunkkal szépített falburkolataink segítségével időtlen eleganciával ruházhatja fel otthona kül- és beltéri falfelületeit!

Tekintse meg a termékkatalógust

Aki a FabroStone termékei közül választ, megtalálhatja egyiket is, másikat is, hiszen rendkívül széles szín és formaválasztékban kínálunk kül- és beltéri falburkolatokat, tér- és teraszburkolatokat, kerti termékeket. Bármelyik stílus kedvelője, a FabroStone termékeivel harmóniát, kiegyensúlyozottságot teremthet otthonában, kertjében!

A FabroStone Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkező magyar tulajdonú családi vállalkozás, amelyet vásárlócentrikus szemlélet, kreativitás jellemez. Büszkék vagyunk arra, hogy fal és padlóburkoló termékeinkben sikerült ötvözni a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját a modernkor magas szintű technológiai és környezetvédelmi követelményeivel. Burkolataink az általunk kifejlesztett és Magyarországon kizárólag csak a FabroStone Kft. üzemében használt gyártási technológiával készülnek. A FabroStone termékpaletta minden darabja gondos tervezés nyomán kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Minden termékünk ÉMI minősítéssel rendelkezik.
Készítünk gipsz falburkolatokat is, de termékeink többsége könnyű, speciális betonból készül gyárunk modern, automatizált gyártósorain. Fal és padlóburkolóink időtállóak, könnyűek és könnyen beépíthetőek, kiváló a hő és hangszigetelő képességük és természetesen fagyállóak, ezért kül- és beltérre egyaránt felhasználhatók.

A FabroStone időtálló alapanyagokból készült termékeivel időtlen eleganciával ruházhatja fel kertjét és otthonát kívül-belül!

Nagyon széles a szín, forma és stílusválaszték, nálunk minden stílus szerelmesei megtalálhatják álmaik fal és térburkolatát, illetve a szükséges kiegészítő terméket.
A választást munkatársaink szaktanácsadással segítik. Magyarország egyik legnagyobb kerti termék szortimentjét találhatják meg nálunk a vásárlók. Különböző stílusú használati és dísztárgyak, azaz kerti sütők, kutak, szőkőkutak, virágtartók, szobrok széles választékát kínáljuk, beleértve a ma igen divatos fahatású termékek egész sorát. Ezek mindegyike könnyen tisztítható, utólagos kezeléseket nem igényel, hosszú élettartamú és természetes hatású. Portfóliónk legújabb darabjai pedig a modern, minimál stílusú, látszóbetonból készült kertitermékek: bográcsolók, sütők, kerti kiülők.