Tondach akció pénzvisszatérítéssel

Tondach akció

Pénzvisszatérítési Tondach akcióA pénzvisszatérítési Tondach akció részletei: Vásároljon 2020.05.01. és 2020.06.30. között FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet és kérje Wienerberger direkt kiszállítással akár 60.000 Ft pénzvisszatérítéssel! *

A pénzvisszatérítési Tondach akció feltételei:

 • minimum 120 m2 alapcserép vásárlása
 • a Termékeket saját felhasználás céljából vásárolja meg;
 • a Termékeket a WIENERBERGER zRt. által szervezett (WIENERBERGER zRt.-vel szerződött) fuvarozótól veszi át; és a számla, illetve a szállítólevél kiállítási dátuma 2020. május 01. és 2020. június 30. közé esik
 • teljesíti a promóciós Szabályzatban foglaltakat

Pénzvisszatérítés mértéke:

 • FusionColor felületkezeléssel: 40 000 Ft
 • FusionProtect felületkezeléssel: 60 000 Ft

Pénzvisszatérítési Tondach akció további feltételei

Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban azon magánszemély vehet részt, akik 2020. május 01. és 2020. augusztus 31. között minimum 120 m2 mennyiségű Tondach tetőcserepet vásárol, a Promócióban részt vevő termékek és felületkezelési megoldások közül.

Ezek a termékek: Tondach Twist, Tondach Inspira, Tondach Rumba, Tondach Tangó Plus és Tondach Bolero; FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel, és legkésőbb 2020. szeptember 30. (szerda) 24 óráig regisztrál oldalunkon a vásárlást igazoló számlával és szállítólevelekkel. Igénylőként és kivitelezéssel érintett ingatlanonként a pénzvisszatérítés csak egyszer vehető igénybe.

Különösen fontos feltétel, hogy a promócióban csak olyan vásárlásokkal lehet részt venni, amikor a kiszállítás közvetlenül a Wienerberger telephelyéről az építkezés helyszínére történik. Az építőanyagok telepi készletéből történő vásárlásokra nem vehető igénybe pénzvissszatérítés. Kérjük vásárláskor kifejezetten kérje a kereskedést, hogy a vásárlást a Wienerberger telephelyéről történő közvetlen kiszállítással teljesítse.

Mi a pénzvisszatérítés menete?

Vásároljon 2020. május 1. és 2020. augusztus 31. között minimum 120m2 mennyiségű Tondach tetőcserépet a meghatározott termékekből.
Vásárlást követően, legkésőbb 2020. szeptember 30. (szerda) 24 óráig regisztráljon a www.wienerbergerakcio.hu weboldalon és töltse fel a vásárláskor kapott számlát és a szállítólevelet.

A sikeres regisztrációt követően 30 munkanapon belül, de legkésőbb 2020. augusztus 31-ig automatikusan megérkezik bankszámlájára a visszatérítés összege, amennyiben a promóció feltételeit maradéktalanul teljesítette.

Milyen adatokat kell megadnom a pénzvisszatérítéshez?

Személyes adatai (név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, bankszámlaszám, a kivitelezéssel érintett ingatlan címe vagy helyrajzi száma);
Termékek megvásárlását igazoló számla;
A termékek szállítását igazoló összes szállítólevél

Mi a promóció időtartama?

A promóció a 2020. május 01. és 2020. augusztus 31. közötti vásárlásokra érvényes. Ezt követően 2020. szeptember 30. (szerda) 24 óráig tud regisztrálni az oldalon a vásárlást igazoló számlával és szállítólevéllel.

Milyen termékekre vonatkozik a promóció?

A promóció kizárólag FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach Twist, Tondach Inspira, Tondach Rumba, Tondach Tangó Plus és Tondach Bolero termékekre érvényes.

Milyen összegű visszatérítést kaphatok?

 • FusioColor felületkezeléssel vásárolt tetőcserép esetén: 40.000 Ft
 • FusionProtect felületkezeléssel vásárolt tetőcserép esetén: 60.000 Ft

Mikor vagyok jogosult a visszatérítésre?

 • A Promóció időtartama alatt vásárol, a Promóciós Szabályzatnak megfelelően
 • Regisztrál a www.wienerbergerakcio.hu oldalon
 • Magyarországon vezetett bankszámlával rendelkezik
 • a megvásárolt termékeket saját felhasználás céljából vásárolja meg.

Mikor nem vagyok jogosult a visszatérítésre?

 • A promóciós időszakon kívül vásárol Tondach terméket
 • Nem regisztrál a www.wienerbergerakcio.hu oldalra a meghatározott időn belül
 • a WIENERBERGER zRt. vezető tisztségviselője vagy munkavállalója, vagy ezek hozzátartozója
 • építőanyag kereskedelemmel, tetők vagy épületek kivitelezésével foglalkozó vállalat vezető tisztségviselője, tagja, vagy munkavállalója, vagy ezek hozzátartozója
 • nem teljesíti a Promóciós Szabályzatban foglaltakat

Hányszor lehet pénzvisszatérítést igényelni?

Igénylőként és kivitelezéssel érintett ingatlanonként a pénzvisszatérítés csak egyszer vehető igénybe.

Pénzvisszatérítési Tondach akció