PRÉMIUM CREATON kerámia tetőcserép akció

Színesítse otthonát tavasszal különleges, engóbozott színű Creaton kerámia cseréppel és fizesse érte a natúr Cserép árát! Válasszon az AKCIÓBAN résztvevő színek és formák közül, ahol mindenki megtalálja az otthonához és pénztárcájához passzoló modellt!

Prémium CREATON kerámia tetőcserép akció termékei

  • CREATON BALANCE NUANCE engóbozott: téglavörös, rézvörös, borvörös, sötétbarna
  • CREATON RAPIDO NUANCE engóbozott: téglavörös, rézvörös, borvörös, sötétbarna
  • CREATON RÓNA NUANCE engóbozott: rézvörös, antik
  • CREATON HORTOBÁGY NUANCE rézvörös engóbozott
  • CREATON KLASSIK NUANCE rézvörös engóbozott
  • CREATON CANTUS NUANCE rézvörös engóbozott
  • CREATON DOMINO NUANCE rézvörös engóbozott

Az akció időtartama: 2017. április 1 – május 31.

Ha az akcióban résztvevő színek és formák közül választ, az akció ideje alatt mindössze az adott modell natúr vörös színű változatának árát kell fizetnie.

Creaton akció 2017
Creaton akció 2017

Kerámia tetőcserép az örök klasszikus

Klasszikustól a modernig, családi háztól a társasházig, újépítéstől a felújításig. A Kerámia tetőcserép, az örök klasszikus, amely mindenhová illik. Az engóbozott színek pedig különlegesen szépek és még tartósabbá és ellenállóbbá teszik a tetőcserepet és a belőle készült tetőt.

A tetőcserépbe égő védelem az engób

A kerámia tetőcserepek tartós színe alapanyaga, az agyag minőségétől, színétől, és az alapanyaghoz kevert természetes anyagokkal az égetés során kialakított kémiai kötéseitől, valamint a felületére kerülő Engób, azaz a földfesték anyagától és színétől függ. Tévhit, hogy az Engób olyan felületi festék, vagy kezelő anyag, amely zord időjárás vagy külső hatások miatt sérül vagy leválik.

Ennek gyártástechnológiai titka, hogy az engóbnak mind a szárításkor, mind az égetéskor egyformán kell összehúzódnia az agyaggal, amelyből a tárgy készül, így gyakorlatilag beleég a felületbe, a tetőcserép felületébe égő védelemmé válik. Így az Engób nem egy felület, hanem maga a Cserép.

Keresse az akcióban résztvevő termékeket az építőanyag-kereskedésekben, informálódjon a szaktanácsadóktól és látogasson el a CONSTRUMA ideje alatt a CREATON A pavilon 208A standjára!