Terrán betoncserép akció

Terrán betoncserép akció

Megjelent a Terrán cserép akció 2020 tavaszán is! Az ajánlatok megtekintéséhez kattintson ide!

Újítsa fel otthonát Terrán tetőcseréppel, mely Európa egyik legmodernebb gyártástechnológiájával készül, és most akár bruttó 1.000.000 Ft-ot visszanyerhet a tetőjéhez felhasznált cserép árából! Ehhez csupán ennyit kell tennie:

  1. Vásároljon bármilyen Terrán tetőcserepet 2016. szeptember 5. és 2016. október 31. között.
  2. A vásárlást igazoló számla másolatát juttassa vissza emailben (vevoszolg[kukac]terranteto.hu), vagy postai úton (7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.) a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. részére legkésőbb 2016. november 7-ig. Az email tárgy részében, illetve a borítékon kérjük feltüntetni a „Tetőfelújítás ajéndékba” jeligét.
  3. Kövesse a Terrán Facebook oldalát, hátha Önre mosolyog a szerencse a 2016. november 18-ai sorsoláson. A tájékoztatás nem teljes körű, és a változtatás jogát a cég fenntartja! Az itt nem részletezett kérdésekben a gyártó állásfoglalása az irányadó. A nyereményjátékban való részvétel feltételeit és annak teljes körű leírását a www.terranteto.hu honlapon találja.

Most könnyű a választás! A Terrán betoncserép most AKCIÓS ÁRON vásárolható meg. Az akció érvényes szeptember 1-től visszavonásig!