Újdonság! Terrán Zenit ClimaControl betoncserép

Terrán Zenit ClimaControl

Megjelent a Terrán cserép akció 2020 tavaszán is! Az ajánlatok megtekintéséhez kattintson ide!

Akár 10°C-kal alacsonyabb hőmérséklet a tető alatt, a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest. Az új Terrán Zenit ClimaControl tetőcserép használatával.* A Terrán modern technológiákkal kíván megfelelni a mai energiatudatos vásárlói igényeknek is. A napjainkban népszerű sötétebb tónusú tetőcserepek esetében különösen fontos az energiahatékony megoldás.

Az idei Construmán mutatkozik be a Terrán Zenit ClimaControl

Az idei Construma szakkiállításon bemutatásra kerülő Terrán Zenit ClimaControl termék hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően tetőcserepeink közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőte-herrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.

 

Figyelem! A Resistor felületkezelésű termékekhez hasonló fényes megjelenés mellett a Zenit ClimaControl termék visszafogottan elegáns matt felületben is elérhető. A matt felülettel ellátott Zenit Space, Moon és Mars termék szállítási határideje a rendelés leadásától számított 8 hét!