Terrán Zenit tetőcserép

Terrán Zenit tetőcserép

Megjelent a Terrán cserép akció 2020 tavaszán is! Az ajánlatok megtekintéséhez kattintson ide!

Letisztultság, erő és design, ez a Terrán Zenit tetőcserép. Ezek a cserepek új irányzatot teremtenek a tetőfedésben.  Határozottan a legmodernebb igényekre lettek fejlesztve. A Terrán Zenit tetőcserép modern dizájnja a formatervezők és belsőépítészek megálmodta mai bútorok és enteriőrök méltó külső párhuzama. A ház karakterének meghatározója. Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is. Legújabb Grosso termék egyedülálló, strukturált felületével kifinomult, extravagáns karaktert kölcsönöz az Ön egyedi otthonának.

Terrán Zenit tetőcserép színválaszték

Mit kell tudni a gyártóról:

A beton, mint alapanyag több ezer éves múlttal rendelkezik. Az ókori görögök Kr. e. 2000-ben használták az égetett mész és homok keverékét. A rómaiak már vulkáni hamut is kevertek ehhez a mészhabarcshoz. A Rómában található 2000 éves Pantheon kupolájának építésekor is ezt a betont használták fel. Ennek köszönhetően a mai napig megcsodálhatjuk az építményt. A beton tehát időtálló alapanyagnak bizonyult. A Terrán tetőcserepek természetes színeiknek köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetükbe. Ezáltal nagy szerepet vállalnak a környezet alakításában, de csakis esztétikai vonatkozásban.

Legújabb bólyi és kunszentmiklósi gyárakban már zárt technológiát alkalmaznak.  Ennek köszönhetően a cserepek előállítása sokkal kevesebb energiát emészt fel. Így jóval kisebb károsanyag kibocsátással is jár. A betoncserép gyártás az energiafelhasználás és környezetterhelési (szén-dioxid- és kén-dioxid-kibocsátás, hulladékának környezetterhelő értéke) szempontból a harmadik helyen áll, a nád, illetve a fazsindely után.

 


Neked ajánlom