Tetőfelújítás a veszélyes hulladék elszállításával

Falkiáltójel

Egészségre káros azbesztes palatetők Felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása. További fontos feladat a  veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a Creaton – egyedüli tetőcserép gyártóként – veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

Regisztráljon a Creaton veszélyes hulladék szállítási programjára

Ha tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

  • Szükséges-e az gerendázat felújítása?
  • Milyen tetőcserepet válasszak, ami a pénztárcámnak is megfelel, mégis tartós tetőm lesz?
  • Hol találok megbízható szakembert?
  • …és persze jó lenne, ha a tető nem csak tartós, de szép is lenne.

Akik pedig azbesztes palatető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell, hogy birkózzanak.

Ne konzerváljuk: egyetlen megoldás a bontás

Elavult, töredezett egészségre káros azbesztes palatetőjű házak tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító pala bontása, kezelése, szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti. Mindez költséges és bonyolult szervezést igényel. Ezért is ajánlott a program részleteivel megismerkedni, aki nem csak egyszerűen tetőcserepet akar venni, hanem hosszú távon gazdaságos, tartós és szép tető szeretne a feje fölé. A Creaton cserepekre írásban vállalt 50 év garancia már nem újdonság, ám a cég szabályai szerint elkészült tetőkre a cég 5 év jótállást is vállal. Ezt a jótállást a Creaton JÓTETŐ Programjában résztvevők vehetik igénybe. A Creaton JÓTETŐ Programján a cég által ajánlott, kipróbált és kiváló minőségben dolgozó tetőfedők a Program szabályai szerint dokumentált munkájára vállalja a piacon egyedülálló jótállást.

A Creaton egyedüliként kereste a megoldást

A Creaton, a tetőcserép gyártók közül egyedüliként megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A cég megállapodást kötött az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel. Ennek keretei között a Creaton partnerei, akár a cég JÓTETŐ Programján résztvevők, akár csak a tetőjüket a Creaton termékeivel felújítani tervezők, a piaci árakhoz képest rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítás- és ártalmatlanítási szolgáltatást.

Regisztráció
Ismerkedjen meg a Creaton veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatás igénybevételének feltételeivel!

Akik egészségre káros palatetőjüktől meg szeretnének szabadulni, nem kell mást tenniük, csak regisztrálni a Creaton hulladékszállítási programjára. Creaton több előnyös szolgáltatást kínáló JÓTETŐ Programja is kínálja ezt a megoldást, így az is választható.

Ajánlott tartalom