Velux tetőablak akció

Velux tetőablak akciós plakát

2016. június 15-től szeptember 1-ig a Standard Plus VELUX tetőtéri ablakok (GLL, GLL B és GLU típus) árából A Velux tetőablak akció keretein belül 12.000 Ft pénzvisszatérítést biztosít, amennyiben az ablak mellé EDJ 2000 vagy EDN 2000 süllyesztő burkolókeretet vásárolnak.

A Velux tetőablak akció részletei

Az Otthon Melege Program keretében nyílászárók cseréjének és árnyékolók felszerelésének költségeit is el lehet számolni max. nettó 60 000 Ft/m2 összegig. Az új tetőtéri ablakok esetén a program 1,25 W/m2K-ben határozza meg a nyílászáró által teljesítendő hőátbocsátási tényező szintjét. A rendelkezésre álló 5 milliárd forintos keret sok felújítót vonz majd. Az érdeklődők számára hozta létre a Velux ezt az akciót, melyben a legkedvezőbb megoldást kínálja vonzó áron.

Kik pályázathatnak?

Kizárólag hagyományos technológiával 1996 előtt épült egylakásos, legfeljebb 135 m2 fűtött alapterülettel rendelkező, a pályázatot benyújtó magánszemély tulajdonában álló és használatban lévő családi házak

A pénzvisszatérítést nemcsak magánszemélyek, hanem kivitelező cégek és ablakbeépítők is igényelhetik, amennyiben családi ház felújítását végzik.